zaterdag 19 december 2009

Antwerps Kampioenschap

Bij de houdingen bijbevel nodig voor de houding zit. Bij de onderbreking bijbevel om te liggen, dan in het midden 1-2m te ver en hij ging ook niet liggen, dan geen zitvoor en geen voet. Losse volg op 3 poten was goed.
Vaste volg op 4 poten dit keer ook goed. Apport moest je zelf in de driehoekvorm van hekken gaan staan, Kai blijft mooi wachten, gaat de apport halen, loopt mij voorbij, blijft dan stokstijf staan en is in paniek laat zijn apport vallen, hij was mij kwijt. Dan zag hij mij staan, raapt de apport terug op en gooit hem voor mijn voeten. Tot zover nog maar 7 punten kwijt en Kai hervalt in 2 oude gewoontes, namelijk een 0 halen op de laatste oefening en poot opheffen tegen een kegel. Plaatske was tussen 6 kegels om verwarring te scheppen, wat het ook deed bij Kai. Hij stopt bij de eerste kegel zo'n 3m van de plaats, weet het niet meer en heft zijn poot dan maar op tegen de kegel, ik geef nog een bijbevel plaats, maar hij komt terug naar mij weer op 3 poten dit keer.

75/100

Maar het was -8 graden met wat sneeuw, al was het op de plaatsen van de oefeningen meestal wel weggedaan. Kai kan veel verdragen, maar dit was er net teveel aan, hij had het zichtbaar koud en liep dus ook geregeld op 3 poten (doet hij normaal nooit, eerste keer dat ik dit gezien heb bij hem). Dus toch netjes gewerkt ondanks het slechte weer.