zaterdag 24 januari 2009

BBCC - Vlimmeren

Aangelijnd volgen 13/15
aw-1 -1
Geen idee waar ik die AWs heb gelopen, zal weer beter moeten opletten volgende keer.
Los volgen 15/15
Het begin moest je 2 stappen achterwaarts doen en dan omdraaien en richting mols hopen lopen. Dan rond de molshopen een toertje. Een sla-om in gewone pas rond paaltjes, dan rond een kegel in trage pas en dan terug looppas en voet. Dus supermoeilijk voor Kai en mij. Ben zeer tevreden met 15/15.
Plaatske 10/15
Weer heel tevreden. En vooral omdat Kai naar zijn eigen geur toe ging en niet naar zijn leiband. In het begin wilde Kai niet op de plek gaan liggen waar ik mijn leiband had gelegd, teveel hondengeur denk ik. Hij ging er een meter naast liggen. Dan bij het terugsturen ging hij naar dezelfde plek toe als waar hij lag, maar hij was nog ietsje te onzeker om zelf te gaan liggen, heb dus een bijbevel gegeven. Kai heeft hier meestal een 0 op, hoogste score ooit was een 7.
2 min 10/10
Onderbreking 2/20
Alles is beter dan 0. Kai kwam mij achterna, is nu al de 2de wedstrijd dat hij dat doet. Na terugleggen, is hij 11m te ver gaan liggen en dan te weten dat hij op training woensdag een perfecte onderbreking heeft gedaan. Maar hij is nog heel onzeker in die oefening op wedstrijd.
Houdingen 5/10
Nog nooit zo weinig gehad, Kai zat ineens in een snuffelbui, hij had iets geroken en dan is hij niet meer bereikbaar.
Apport 11/15
Minder dan anders, maar supergoed voor Kai. Je moest de apport achter een hek gooien waar iemand stond en die legde dan de apport op een plankje dat voor die persoon zijn voeten lag. Ik had nooit gedacht dat Kai de apport zou durven halen met zijn angst voor instructeurs. Hij twijfelde eerst en heb dan een bijbevel gegeven waarop hij hem snel ging halen.

Totaal 66 en het hoogste tot nu toe.